26
áPR
2016

Keszthelyi Helikoni Ünnepségek – eredmények

HELIKON  – három nap Keszthelyen

2016-ban ismét megrendezésre került Dunántúl legnagyobb ifjúsági kulturális fesztiválja. A több, mint 3200 diák az ország különböző pontjairól gyűlt össze, hogy a 18 művészeti kategória valamelyikében mutassa be tehetségét. A Balaton fővárosába látogatóknak nemcsak egymás produkcióinak megtekintésére nyílt lehetőségük. A három napos fesztivál során könnyűzenei koncertek, színházi előadások és táncházak is szórakoztatták a résztvevőket. A díjátadó gálán iskolánk sikerei mellett városunk eredményeinek is együtt örülhettünk, hiszen egy pécsi iskola sem tért haza üres kézzel.

A verseny izgalmait azonban kompenzálta a tény, hogy sokunk számára a Helikon a tavasz fesztiválja. A napsütés, a Balaton part és a középiskolás korosztály vidám hangulata teszi igazán emlékezetessé az eseményt. Az izgulások, bíztatások, szurkolások, a váratlan taps, az új lehetőségek és közösségek mind együtt képezik a helikoni élményt. A hatás nem marad el, a Helikon akár első átélésre, akár visszatérésként értékes és maradandó tapasztalatot ad.

Bár a rendezvény gyorsan véget ér, s csak két év múlva rendezik meg újra, a kaland, amit nyújt, jó lezárás lehet a végzősöknek, ugyanakkor inspiráció a fiatalabb korosztályok számára.

Sándor Luca – 11.g

EREDMÉNYEK

Honlap-1

Honlap-2

Honlap-3

Honlap-4a

Honlap-5

Honlap-6a

Honlap-7

Honlap-utel

Honlap-utol

,

MINDENKINEK GRATULÁLUNK!

KÉPGALÉRIA

FILMEK:

Szent Mór Vegyeskar – HELIKON 2016. (Arany) (Kerekes Péter)

Szent Mór Leánykar – HELIKON 2016 (Fődíj) (Kerekes Péter)

Szent Mór Iskolaközpont – HELIKON 2016 – GÁLAKONCERT (Kerekes Péter)