25
JúN
2017

Információk a jövő tanévtől 9.évfolyamba járó diákok angol nyelvi szintfelmérőjének eredményeiről és a felzárkóztató tábor részleteiről

A júniusi angol nyelvi szintfelmérő alapján a 9. évfolyamon egy nívó és egy támogató csoportot indítunk. Az erősebb, nívó csoportba bekerülés alsó határa az 50%-os teljesítmény volt, ezt a következő diákoknak sikerült elérnie: Tóth Ambrus, Barabás Mihály, Tóth Réka, Nagy Sára, Lempek Lili, Felföldi Adrienn, Horváth Márk, Bogdán Ákos, Löffler Nóra, Balogh Lukács, Viniczai Hanga.

A többi diák a támogató csoportba kerül. Mind a nívó, mind a támogató csoportban a nyelvi orientációra jelentkezett diákok számára ajánljuk a hétfőtől szerdáig (06.26-28) reggel 9 órától 13 óráig megrendezendő ingyenes nyelvi tábort, melyet a 113-as teremben tartunk. A három nap célja a felzárkóztatás: nyelvtani ismeretek felelevenítése, beszédgyakorlatok, szituációs játékok, hallgatás- és íráskészség-fejlesztés. A támogató csoport orientációt választó diákjai, amennyiben a felajánlott táborlehetőséggel nem tudnak élni, akkor kérjük, hogy szeptemberre valamilyen formában erősítsék meg nyelvi tudásukat, hogy bírják a kiemelt nyelvi képzés követelményét.

Az egyéni eredményekről e-mailben lehet érdeklődni az evalomb@hotmail.hu e-mail címen Lomb Éva tanárnőnél.