11
FEBR
2020

Beszámoló a 24 órás sportnapunkról

Január 31 – február 1 -ig immár 13. alkalommal került megrendezésre iskolánk 24 órás sportnapja. A rendezvény pénteken reggel 9 órakor vette kezdetét az 1-2. osztályosok focibajnokságával.

Ezt követően a délelőtt folyamán Egyházmegyénk több iskolájával mértük össze 3-4. osztályosaink ügyességét sorversenyben és egy focibajnokságban. A sorversenyben 3. helyezést, a focibajnokságon 2. helyezést ért el iskolánk csapata.

Délután ismét alsó tagozatosaink vették birtokba a csarnokot. Először az osztályok 10 fős csapatai vívtak csatát különböző játékos feladatok teljesítésével, majd a 3-4. osztályosok rúgták a bőrt a pályán.

16 órától a felsősök és a gimnazisták kosárlabda bajnoksága zajlott, majd a felnőttek léptek pályára. Anyukák és Tanárnők mérték össze tudásukat az iskola lány foci csapatának tagjaival.

Később az Apukák, a Tanárok és a Diákok mérkőztek meg egymással.

20 órakor vette kezdetét a nagy népszerűségnek örvendő éjszakai bajnokság gimnazistáink és volt diákjaink részvételével. Idén először külön csoportba soroltuk jelenlegi és volt diákjainkat. Az „Öregdiákok” 5 csapattal érkeztek. Voltak olyanok, akik már 8 éve elballagtak iskolánkból, s mára már több gyerekes Apukák. Ismét nagyon jó volt újra látni őket, beszélgetni velük a jelenükről és feleleveníteni a múltbéli közös emlékeket. Az eredményhirdetésre hajnalban került sor.

A pár órai csendet követően reggel 8 órától újra labdapattogástól lett hangos a csarnok. Először az 5-6. osztályosok, majd a 7-8.-os diákjaink focibajnoksága zajlott. Mindeközben az előtérben asztalitenisz bajnokságot rendeztünk az érdeklődők számára. A rendezvény záróakkordjaként a felső tagozatosok 12 fős csapatai mérték össze ügyességüket Tűzharcban.

Reméljük mindenki jól érezte magát! Találkozzunk jövőre is!

Cikket írta: Blatt Péterné

FOTÓGALÉRIA I.

FOTÓGALÉRIA II.

Melléklet – Programterv