16
MáRC
2020

Digitális tanítási információk

Tisztelt Szülők!

tanítás menetével kapcsolatban kértük az osztályfőnököket, hogy osztályaik levelezőlistáját bocsássák a szaktanárok rendelkezésére.

Az alsós és 5. osztályos gyermekek esetében a szülők e-mail címére küldik a pedagógusok a digitális tananyagokat. A 6-12. évfolyamok tanulói számára közvetlenül küldjük a tananyagot e-mailen, ill. „hívjuk meg” a diákokat digitális oktatás meghatározott webes platformjára, melyen keresztül tudjuk biztosítani a távoktatást.

A gyermekek otthoni napirendjének kialakításában segítséget jelenthet Önöknek, szülőknek az az információ, mely szerint a gyerekek iskolai órarendje szerint haladunk az oktatásban. Az adott napi órarend tantárgyainak anyagát küldik a kollégák az érintett napokon. A digitális tananyagok mellett egyértelműen megfogalmazzák a szaktanárok, hogy mit kell a diákoknak visszaküldeni a pedagógusok felé ahhoz, hogy értékelhető legyen az általuk elvégzett munka. Kérjük Önöket, hogy az önállóan tanuló gyermekeknél is hívják fel a figyelmet arra, hogy az átküldött tananyag biztosan tartalmaz visszaküldendő projektelemet/feladatot, melynek határidejét is kell tartani a gyermeknek. Kollégáimmal törekszünk arra, hogy jól nyomon követhető, egyértelmű tananyagokat küldjünk át a gyermekeknek. Tantárgyi információkat a szaktanárok nyújtanak Önöknek/gyermekeiknek a továbbiakban.

A helyzet minden bizonnyal szül olyan kérdéseket, melyekre előre sem mi, sem Önök nem gondoltunk még, ezért türelmüket és megértésüket kérjük!

Kérem együttműködésüket!

Üdvözlettel:

Nagy Andrea
igazgató