28
JAN
2019

A hét fontos információi szülők számára

 

  1. A félévi értesítőket a héten osztályfőnöki órákon osztjuk a gyermekeknek.

  2. A 8. osztályos tanulók szülői számára 2019. január 29-én rendkívüli szülői értekezletet tartunk 17 órától a Díszteremben, melynek témája a felvételi eljárás. A jelentkezési lapokat ekkor adjuk át a szülőknek, minden szülő részvételére számítunk.

  3. A február 1-jei ISKOLANYITOGATÓ programunk – a leendő első osztályosok számára – az iskola sportcsarnokában lesz (Papnövelde u. 1.).Kérjük, hogy saját maguk és gyermekük számára tornacipőt és sportolásra alkalmas öltözéket hozzanak! A tornacsarnokba utcai cipővel nem lehet bemenni.  4. 2019. február 2-i (e hét szombati) Szülők-Nevelők báljához
    kapcsolódóan szeretnénk néhány gyakorlati jellegű információt megosztani Önökkel:


    – A bálra autóval érkező szülők számára parkolási lehetőséget biztosítunk a Rózsakert területén, melyet e célra 18,30-tól megnyitunk.

– A bálra belépőjegyet az iskola pénztárában tudnak váltani – nyitvatartási idő: h-k , cs-p , illetve a helyszínen is biztosítjuk a jegyvásárlást. A belépőjegy ára 1.000 Ft/fő, mely szendvicsek és aprósütemények, valamint alkoholmentes italok fogyasztását foglalja magába. Kérjük, hogy a részvételi szándékot – az étkezés megrendelése miatt – az osztályfőnökök felé jelezzék legkésőbb csütörtök reggelig! Akinek nem áll módjában jelen lenni, de segíteni szeretné az ügyet; 1000,- Ft-os támogatói jegyet vásárolhat – ugyancsak a pénztárban.

– A Szoros Szülői Körön keresztül is jeleztük Önök felé, hogy osztályonként 1-1 tombolatárgy felajánlást kérünk. Amennyiben ezen felül is vannak támogatói ajándékok, úgy kérjük, hogy a támogató cég, vagy magánszemély nevét a tombolatárgyakra tűzve jelezzék felénk, hogy a tombolasorsoláson közvetlenül is megköszönhessük felajánlásaikat. A tombolajegyek eladásából származó összeget az alsós tanulók számára eszközfejlesztésre fordítjuk, az egyik célkitűzésünk egy iskolai terepasztal megvásárlása.

Köszönjük segítő együttműködésüket!