06
OKT
2021

Élménydús volt az idei szecskaavató

Azt hiszem, az egész 9. évfolyam nevében írhatom, nagyon élveztük a szecskaavatót. Jobban, mint amennyire számítottunk rá.

Az elején nehezen viseltük a kihívásokat, pl. hogy fazékban, bográcsban kellett hoznunk a felszerelésünket, viszont a végén egy újabb közös, vicces programot zárhattunk, ami talán élénken él majd az emlékezetünkben az egész gimnázium alatt. A feladatnak nem volt része, de a 9.g pizsamát is vett, ebben jártunk fel-alá az iskolában.

Bátran kijelenthetem, hogy büszkék lehetünk magunkra, ha a jelmezek kivitelezését tekintjük, mivel a legtöbben igencsak kitettek magukért. Volt poénos, kreatív, egyszerű, de nagyszerű, azaz minden, ami csak lehetséges. Ez úgyszintén elmondható az osztálytáncokról is, amelybe mindkét osztály beleadott apait-anyait.

Meglepően hamar eltelt a röpke három óra, amikor a 10. évfolyam által szervezett játékokon vettünk részt. Pillecukor vár építésén keresztül a „csukott szemmel rúzsozd a másikat” játékon keresztül egészen a dalírásig minden volt. Illetve csak lett volna, ha bizonyos csapatokat nem csábított volna túlságosan a kéz nélküli csokievő verseny.

Végül az eredményhirdetések után egy nagy Just Dance partyval zártuk a felavatásunk ezen részét, hiszen ezután kezdődött az after, ami megkoronázta az egészet.

Köszönjük a 10.-esek munkáját, reméljük, legalább annyira élveztétek, mint mi!

Kollár Szonja 9.g