03
FEBR
2018

Iskolanyitogató a 4.a) osztállyal


Iskolanyitogató programjainkban kedvébresztő szándékkal bemutatjuk életünket, ünnepeinket, szokásainkat, lehetőséget nyújtunk közös tevékenységre azokkal a kicsikkel és szüleikkel, akik iskolánk iránt érdeklődnek.

Február 2-án a 4.a) osztály várta a látogatókat tartalmas, kedves programjukkal.
A nagyteremben először az „Osztályzenekar” játszott egy darabot, amelynek előadását a zenetanárok segítették, és Stangl-Bokor Viktória irányította. Öröm volt hallgatni a jól összeállított programot, melyben volt zongora, ütőhangszer, furulya, fuvola, gitár és cselló.

Ezután egy csodálatos színielőadást láthattunk Dr. Bubó történeteiből. Az osztály tanítói – Kolterné Pécsi Tímea és Könyvesné Hegedűs Judit, akik a leendő első osztályok egyikét is vezetni fogják.

A színdarab megtapsolása után még más dolguk is volt a vendégeknek, ugyanis egy kis ügyeskedésre voltak hivatalosak a napközis terembe, ahol egy mozgatható macit állíthattak össze, és állatképecskéket is színezhettek.

Itt kaphatták meg a múltkori agyagtermékeiket is a kis alkotók immár szépen kiégetve.

Hála Istennek akkora volt az érdeklődés, hogy alig fértünk el a teremben!

Még egy alkalommal lesz iskolanyitogató – február 9-én, mielőtt a febr. 13-14-15-re tervezett felvételi elbeszélgetésre várjuk leendő elsőseinket és szüleiket.

KÉPGALÉRIA
Gyöngyösi István fotóiból