28
SZEPT
2021

Jelentkezés – „Mórcorgó” játékos mozgásfejlesztő előkészítő programunkra

Kedves Szülők!

Nagycsoportos korú gyermekek szülei figyelmébe ajánljuk Mórcorgó” játékos mozgásfejlesztő előkészítőalkalmainkat.

Csatoljuk a jelentkezési lapotmelynek kitöltésével regisztrálni tudnak iskola előkészítő programunkra.

A foglalkozásokat október 1-jén, 8-án és 15-én tartjuk, 16,30-tólmozgásfejlesztő pedagógusok és tanítók részvételével.

Amíg a gyermekek élményeket szerezve kipróbálhatják az iskola mászófalát, a hatalmas sportcsarnokot, valamint részt vehetnek Samuval, a terápiás fejlesztő kutyával tartott foglalkozásokon, a szülők számára lehetőséget biztosítunk, hogy a „szülőmegőrzőben” egy tea, kávé mellett megismerkedjenek a leendő első osztályos tanító nénikkel, megtekinthessék az iskola alsós és felsős épületeit. A kötetlen beszélgetések alkalmával a szülők az iskolakezdéssel, illetve iskolánk működésével, pedagógiai programjával kapcsolatos bármilyen kérdésükre választ kaphatnak.

Azoknak a szülőknek, akiknek a gyermeke a „Mórcorgó”-ba bepillantva kedvet kapott a rendszeres fejlesztő mozgásos programban való részvételre, lehetőséget kínálunk gyermekük mozgásos képesség felmérésére és az „Áthidaló” néven futó fejlesztő foglalkozásokra szóló jelentkezésre, mely 8 hónapon keresztül további fejlesztést nyújthat a gyermekek számára.

Kérjük Önöket, osszák meg az információt olyan ismerős családok körében, akiknek nagycsoportos ovis gyermekük van és szívesen részt vennének a „Mórcorgó” mozgásos iskolaelőkészítő alkalmainkon.

 

A jelentkezés elérhető a következő linkre kattintva:

https://forms.gle/TuY3zwuRUtaaiznv7

 

Üdvözlettel:

Nagy Andrea