28
MáRC
2023

Kiscsoportos óvodapedagógusaink bemutatkozása

Kiscsoportos óvodapedagógusaink bemutatkozása

Nevem Juhos Szilvia és 37 éve dolgozom óvodapedagógusként. Gyerekkori álmom vált valóra azzal, hogy óvodás korú gyermekekkel foglalkozhatok.
Nevelési munkámban legfontosabbnak tartom a szeretetet, türelmet, vidámságot, kedvességet, egészséges határokat szabva a gyerekeknek.
Kedvenc nevelési területeim az ének-zene, dalos játékok, mesélés-verselés és a mozgás, ezért különösen örülök, hogy az óvodánkban egy korszerű, jól felszerelt tornaterem van, ahol színvonalas mozgásfejlesztést valósíthatok meg. Részt vettem sok továbbképzésen, ahol új ismeretekkel, módszerekkel találkoztam, melyeket lelkesen építek be nevelői munkámba, így a gyerekek számára érdekesebbé, színesebbé téve a tevékenységeket.
Szeretném elérni, hogy a gyermekek nyitottak legyenek a hitre, ébredezzen bennük egy személyes istenkapcsolat, mely későbbi életükben is biztos támaszuk lehet. Ezen értékek átadása által az én nevelői munkámat is áthatja az istenszeretet.
Tapasztalt, felkészült óvodapedagógusnak tartom magam, örömmel készülök a kiscsoportos gyerekek fogadására. Fontosnak tartom az “anyás beszoktatást”, mely lehetővé teszi a fokozatos, meghitt, zökkenőmentes beilleszkedést a gyermek számára.

Török Gizella óvodapedagógus vagyok. Orfűn élek a családommal, férjemmel és három gyermekemmel.
Óvónőként különleges élmény számomra megélni és kísérni a formálódó lélek, az érlelődő személyiség kibontakozását. Szeretem az ovisok varázslatos világát, én pedig szeretném nekik megmutatni a világ varázslatosságát.
Erősségem a kézművesség, az ábrázolás kultúrája, szinte minden nap élek a lehetőségeivel.
Óvodánk rendkívül felszerelt, örömmel használjuk a fejlesztő szobát, tornatermet, játszótereket a mindennapokban.
Szeretem az óvoda közösségét, kedves nyitott emberek között dolgozhatok nap, mint nap.

Mindketten szeretettel és izgalommal várjuk a leendő kisgyermekeket és szüleiket!