23
OKT
2020

Leendő elsős tanítóink bemutatkozása

Kolterné Pécsi Tímea vagyok. Közel 30 éve dolgozom tanítóként. Pozitív szemlélettel, gyermek- és szakmaszeretettel végzett évtizedeim sikerekkel és nehézségekkel tarkítottak, hálával gondolok vissza rájuk. Családias légkörben dolgozunk, békés, elfogadó légkört teremtve a nyugodt tanuláshoz sok mosollyal, humorral.

Szeretném elérni, hogy kötelességtudó, gondolkodó, célokat kitűző csapatjátékosok váljanak kis diákjaimból. A személyiségformálás ezen érzékeny időszakában minél hatékonyabban a családokkal együttműködve nevelni, formálni a gyerekeket, hogy testi-lelki-szellemi szempontból is egészséges, harmonikus személyiségekké váljanak.

Izgalommal teli időszak nekünk is az új elsősök várása. Tiszta szívvel várjuk az új kis diákokat iskolánk közösségébe.

Steiner Eszter

Az intézmény megalakulása óta a Szent Mór Iskolaközpontban dolgozom. Jelenlegi negyedikeseim a hatodik osztályom, akivel szeretetteljes légkörben éljük mindennapjainkat. Szívesen tanítok közismereti- és készségtárgyakat is, de úgy gondolom, megismerni leginkább a tanítási órákon kívüli időben tudjuk egymást a gyerekekkel az együtt átélt élmények, kitűzött célok, megújuló feladatok, és olykor a közösen megoldott problémák által. Hálás vagyok volt, valamint jelenlegi tanítványaimnak és szüleiknek is azért, hogy a mai napig szeretek tanítani, gyerekek között lenni.