01
SZEPT
2018

„Startra készen!” – információk az évkezdéshez

Tisztelt Szülők, kedves Tanítványaink!

A Szent Mór Iskolaközpont tanévkezdését megelőzően néhány aktuális információt kívánunk megosztani a gördülékenyebb – és tervezhetőbb iskolakezdéshez:

  • az első tanítási napon az alsós évfolyamoknak 4 osztályfőnöki órájuk lesz, 5.-12. évfolyamokon az első 5 órát tartjuk meg. Délután természetesen biztosítjuk a napközit, ill. tanszobát.
  • Azok a felsős és gimnazista diákjaink, akik a héten akadályoztatás miatt nem tudták átvenni a könyveket, hétfőn délelőtt az igazgatói irodában tehetik meg a nyilatkozatok leadása mellett.
  • A Hunyadi és Káptalan utcában részleges útfelbontás van, mely a közlekedésben némi fennakadást okozhat.
  • Az iskolai büfé a felújítást követő 1-2 héten belül kezdi meg működését.

Kedves Diákok! A Papnövelde utcai épületünk megszépült, megújult, tanáraitok, az iskola technikai dolgozói és néhány diáktársatok segítségével az osztálytermek berendezésre kerültek. Minden adott a tanítás megkezdéséhez. Figyelmetekbe ajánlom az utolsó fázisról készített fotókat!

Intézményünk is csatlakozik a tolnai rászoruló diákoknak szervezett adománygyűjtéshez. A tanév indítását segítő adományaikat iskolánk Hunyadi utcai épületének porta-előterében fogadjuk. A rászorulók nevében köszönjük támogatásukat!

A tanévnyitó Szentmise 2018. szeptember 2-án 11.00 órakor kerül megtartásra a Székesegyházban. A Székesegyház körüli térfelújítási munkálatok miatt a Dóm téren parkolásra nincs mód, a megközelítése több időt igényel. A szentmisére plusz székek bekészítése 10,45 előtt történik, ezért kérjük a kedves Szülőket és Tanulóinkat, hogy 10.45 és 10.55 között foglalják el helyeiket a Székesegyházban.

Szeretettel várunk Benneteket és Szüleiteket!

 

Üdvözlettel:

                                       Nagy Andrea
                                           igazgató

 

KÉPGALÉRIA