17
SZEPT
2018

Szimba tanuló balesetbiztosítás

A részletes tájékoztató megnyitásához kattintson az alábbi sávra:

Egyéb információk:

A Szimba Tanulóbiztosítás kapcsán kiküldött Terméktájékoztatón és Feltételeken túl további információkat szeretnénk megosztani.
A  tanulóbiztosítás tájékoztatója Boros Ildikónál a pénztárban vehető át, és ugyanitt történik a válaszkártyák leadása és a díj befizetése is pénztári órákban.
Aki már vitt el tájékoztatót , illetőleg aki még most gondolta végig, hogy gyermeke számára  biztosítást kötne, az októberi ebédbefizetéssel, de legkésőbb október 25-vel Ildikónak legyen szíves hozza vissza vagy töltse ki helyben a tájékoztatót, a díjjal együtt, így szeptember 01-i kockázatviseléssel él a biztosítása.
Ezt követően a befizetést követő naptól hatályos a biztosítás, következő év aug. 31-ig.
Akik átutalással fizetnek ebédet, a biztosítás miatt mindenképp be kell fáradniuk. 🙁
A biztosítás az otthoni meglévő akár lakás- illetve egyéb balesetbiztosításon felül , további plussz tartalmakkal (pl. baleseti költségtérítés, amit pl. egy lakásbiztosítás nem tartalmaz) tud szolgálni, és természetesen a meglévő biztosítások ebben a kategóriában összeadódnak, tehát egy csonttörés esetén akár 3 helyről tudnak megtérülni a felmerült költségek, és egy kis fájdalomdíjra is marad 🙂
Természetesen balesetmentes évet kívánunk, de amennyiben mégis bármi ügyintézésre van szükség:
Baleseti kárigény bejelentése, illetve egyéb kérdés esetén az összekötő tanácsadót,  Plávits Józsefnét / Editet lehet keresni az alábbi elérhetőségeken. Köszönettel:
Plávits Józsefné
vezető tanácsadó
GP Consulting Kft.
7622 Pécs, Somogyi Béla u. 2.
20/540-6013