23
MáJ
2020

Tájékoztatás a tanév további rendjéről

Kedves Szülők!

A Kormány 2020. május 20-i döntése alapján a tanévet érintően a következő információkat szeretném megosztani Önökkel:

  • A tanév az eredeti ütemezés szerint 2020. június 15-ig tart.
  • Az oktatás formája a továbbiakban is digitális távoktatás. Ennek értelmében gyermekeik ugyanúgy kapják a tananyagot a tanév visszalévő részében, mint eddig.
  • Az intézmény 2020. június 2-a és június 26-a között ügyeletet biztosít gyermekük számára, ha a szülő ezt igényli. Ebben az esetben kérjük, hogy a szülők az osztályfőnök felé jelezzék, mely naptól kérik a felügyeletet. Szeretnénk figyelmükbe ajánlani, hogy a gyermekfelügyelet nem oktatási céllal történik. A felügyeletet kérő gyermekeik számára az étkezési igényt az iskola titkárságán kérjük lejelenteni – a szokott módon.
  • A Kormány döntése által biztosított egyéni konzultációs lehetőséggel azon gyermekek esetében élünk, akik valamely tárgyból bukás közeli teljesítményt nyújtottak a tanév során. Velük / szülőjükkel a szaktanár egyeztet időpontot.
  • tanév zárása a bizonyítványok személyes átadásával történik, de nem tömegesen szervezett módon. Ennek részleteiről külön tájékoztatást küldünk Önöknek.
  • Nem szervezési jellegű információ, de figyelmükbe ajánlom honlapunkon a folyamatosan felkerülő diákmunkákból készült válogatásainkat. Ezzel szeretnénk bepillantást engedni Önöknek gyermekeik színvonalas, sokszínű és kreatív munkáiba, melyeket a digitális oktatás során pedagógusainknak küldenek vissza tanítványaik.

Jó egészséget és kitartást kívánok gyermeknek és szülőnek is a visszalévő időszakban!

Üdvözlettel:

Nagy Andrea

intézményvezető